Corian®

Corian®-tuotteiden valmistus ja asennus on yksi UkkoPuun merkittävimmistä liiketoiminta-alueista. Teemme arkkitehdiltä tai asiakkaalta saatujen suunnitelmien pohjalta kestäviä kalusteita, joiden ainutlaatuinen komposiittimateriaali pysyy siistinä vaativissakin oloissa. Corian on erinomainen valinta kovaa kulutusta tai kosteutta sisältäviin tiloihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen.

Corian-kalusteet kestävät kulutusta

Luonnonmineraaleista ja akryylikuiduista koostuva Corian on kestävä komposiittimateriaali kodin eri tiloihin tai julkisiin rakennuksiin. Materiaalin kivenkova rakenne hylkii vettä ja likaa, joten se sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin tai keittiöihin.

Ukkopuu valmistaa ja asentaa monikäyttöisiä Corian-kalusteita esimerkiksi yrityksiin ja asiakastiloihin. Koska komposiittimateriaali taipuu moneksi, sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Kalusteet kaikkiin tiloihin

Valoa läpäisevä Corian sopii näyttäviin taustavalaistuihin hyllyihin tai palvelutiskeihin. Eläväiset kivikuosit taas tuovat tunnelmaa esimerkiksi hotellien auloihin, ravintoloihin tai muihin asiakastiloihin. Värikkäämmät Corian-kuosit sopivat julkisten tilojen värikkääseen sisustukseen, kuten päiväkoteihin tai kirjastoihin.

Helppo asennus ja ylläpito

Corian-komposiittimateriaali on yllättävän kevyttä ja sitä voi huoletta käyttää laajoille pinnoille rasittamatta alla olevia rakenteita. Siksi ei ole yllätys, että Corian on käytössä jopa rakennusten julkisivuissa. Helppohoitoisten Corian-tuotteiden pintaa tai reunoja ei tarvitse erikseen sinetöidä, maalata tai suojata.

Useita värivaihtoehtoja

Corian-malliston runsaasta värivalikoimasta löydät jokaiseen sisustukseen sopivat sävyt. Väriskaala on laaja tummanpunaisesta läpikuultavaan ja kivikuoseista lämminsävyisiin puukuoseihin. Luonnonläheinen väripaletti vaihtelee neutraalista beigestä harmaisiin sävyihin ja valkoisen eri vivahteisiin.  Syvät punaisen, vihreän ja sinisen sävyt antavat näköä suuriinkin tiloihin. Materiaali on värjätty kauttaaltaan, joten tuotteiden pintojen kulumat eivät aiheuta värin haalistumista.

Siisti ja turvallinen valinta

Corian-tuotteiden pintarakenne on kova ja yhtenäinen, joten lika ja kosteus eivät pääse imeytymään materiaalin sisään. Huokoisemmat materiaalit voivat olla todellisia bakteeripesäkkeitä, mutta Corian-tuotteet sopivat hyvin korkeaa hygieniatasoa vaativiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin tai sairaalakalusteisiin.

Puhdistus ja korjaus

Corian on kestävä ja myrkytön materiaali, jota on helppo puhdistaa ja huoltaa. Komposiittimateriaalista valmistetut pinnat voi kunnostaa hiomalla tai vaihtamalla vaurioituneeseen kohtaan uuden palan. Saumaton materiaali muodostaa tasaisen pinnan myös jälkikorjausten kanssa. Corian-tuotteilla on kymmenen vuoden materiaalitakuu, kun ne on hankittu auktorisoidulta valmistajalta. Ukkopuu on Corian-materiaalin asiantuntija, joten saat meiltä luotettavat ja pitkäikäiset korjaukset kaikkiin Corian-komposiittituotteisiin.

Scroll to Top