Tuotteet ja palvelut

UkkoPuu toteuttaa taidokkaita puusepäntuotteita sekä Corian-komposiittimateriaalista valmistettuja tasoja ja kalusteita pienissä tai isommissa erissä. Palvelumme perustuvat monipuoliseen osaamiseen ja joustavaan tilaustöiden toteuttamiseen. Toimimme tilauspuuseppänä rakennus- ja kalusteteollisuudelle ja palvelemme samalla myös kalusteita tarvitsevia yksityisasiakkaita. Tarvittaessa huolehdimme vielä tuotteet valmiiksi asennettuina paikoilleen.

Asiakkaidemme visiot pitävät meidät kiireisinä ja haastavat taitomme – kiitos siitä! Puuseppämme nauttivat vaativista toimeksiannoista ja pääsevät esittelemään parasta osaamistaan mittatilauskalusteissa, joissa näkyy kotimainen kädenjälki.

Asiakkaat ja toteutukset

Asiakkailtamme saadut toimeksiannot vaihtelevat julkisen tilan kalusteista toimitilojen sisustusratkaisuihin. Teemme tilaustöinä esimerkiksi yritysten keittiö- ja kiintokalusteita tai toimistorakennusten aulan portaikkoja ja palvelutiskejä. Kiireellisimmätkin toimeksiannot hoituvat asiakkaan toiveiden mukaisesti helppona kokonaisuutena aina suunnittelusta asennuksiin asti.

Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme valmistaa erilaisia tuotteita myös esimerkiksi kivestä, lasista ja metallista, ja niitä voidaan yhdistää valmistamiimme tuotteisiin. Monipuolinen Corian-materiaalin osaamisemme mahdollistaa kestävien ja hygieenisten komposiittikalusteiden valmistuksen.

Ensiluokkaiset materiaalit

Kotimaisuus ja paikallinen osaaminen on meille tärkeää, mutta materiaalien kohdalla teemme löytöretkiä myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Valmistamme tuotteita kotimaisten puulajien lisäksi eksoottisemmista massiivipuulajeista. Materiaalien toimittajamme ovat suuria eurooppalaisia tukkuliikkeitä. Tuotteidemme materiaalit valitaan aina tilauskohtaisesti ja asiakaslähtöisesti. Periaatteemme on: parhaiten sopiva materiaali kuhunkin tarpeeseen.

Nykyaikainen konekantamme taipuu moneen: voimme työstää esimerkiksi muovia, massiivipuuta tai levykalustetta. CNC-koneillamme voidaan toteuttaa kätevästi niin yksittäisiä erikoiskalusteita kuin isoja tuotesarjoja eri materiaaleilla.

Scroll to Top