Ukkopuun tarina

Puusepänliike UkkoPuu on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2009. Alkuaikojen mittavat investoinnit ja tuotannon täsmällinen kädenjälki ovat kasvattaneet UkkoPuusta kymmenessä vuodessa puualan moniosaajan, jonka laatutuotteet tunnetaan.

UkkoPuun toimitilat sijaitsevat Nastolassa Varjolan teollisuusalueella. 600 neliön verstaalla työskentelee kahdeksan puualan ammattiosaajaa, joille puusepän työ on kutsumusammatti. Suomalaisen kädentaidon perinteet ovat arvossaan, kun lahtelaispuusepät valmistavat laatukalusteita ammattitaidolla ja intohimolla.

Ukkopuu pähkinänkuoressa

  • Toiminut vuodesta 2009
  • Kotimaista puualan osaamista
  • 600 neliön verstas Nastolassa
  • Nykyaikaiset koneet kohtaavat perinteiset kädentaidot
  • Yksittäistuotteet ja sarjatuotanto
  • Kilpailukykyiset hinnat ja joustava toimitukset 

Kädentaidoista konepohjaiseen mallintamiseen

Ukkopuun tarkka työnjälki perustuu täsmälliseen suunnitteluun. Kalusteiden suunnittelu hoituu kätevästi SolidWorks-ohjelmistolla, joka mahdollistaa tuotteiden piirtämisen 3D-kuvina ja mitoittamisen suunniteltuihin tiloihin sopiviksi. Tietokoneohjatut CNC-koneet ovat monipuolisen tuotannon kulmakivet.

Tiimimme hyödyntää työssään perinteisten kädentaitojen lisäksi nykyteknologiaa. CNC-koneella arkkitehdin tarkoin piirtämä kaluste jalostuu 0,01 mm:n tarkkuudella hyvin suunnitelluksi laatutuotteeksi – juuri sellaiseksi, jonka asiakas on halunnut.

UkkoPuun pajasta löytyvät kahden CNC-koneen lisäksi puusepän työssä vaadittavat peruskoneet kaikille työvaiheille.

Vieritä ylös